Ontbijt aan huis – 10 maart 2024

Op zondag 10 maart 2024 leveren de medewerkers en vrijwilligers van Tarag nog eens ontbijt aan huis. Na een pauze van een drietal jaar nemen we terug de draad op met deze succesvolle actie! Bestellen kan het formulier dat u terugvindt op onze startpagina.

Gedichtenbundel “Wandelpad in de natuur” t.v.v. Tarag!

Annelies Schepers heeft een gedichtenbundel uitgebracht en de verkoop is ten voordele van onze vzw.

“Samen met mijn dochter, Helena, ben ik afgelopen jaren heel wat gaan wandelen.  Tijdens deze wandeltochten heeft Helena heel wat foto’s genomen. Voor mij kwam er heel wat inspiratie naar boven om gedichten te schrijven.

Het is nooit de intentie geweest om een bundel te publiceren maar omdat ik regelmatig de vraag kreeg wanneer er eentje zou komen, ging ik op zoek naar een extra motivatie om het wel te doen.

Ik ging op zoek naar een organisatie die steun kon gebruiken. Hiervoor ben ik langs geweest bij de vzw Tarag (www.Tarag.be) in Berlaar, gevestigd bij de Zusters van Berlaar. Deze organisatie zorgt voor begeleiding bij gezinnen die het even moeilijk hebben. Ze zoeken oplossingen voor hen, tonen hen de weg. De kinderen uit deze gezinnen verdienen ook de nodige aandacht. Met de verkoop van de bundel leggen we een spaarpotje aan bij de vzw Tarag en dit voor een mooi geschenk op speciale feestdagen. Bv. verjaardagen, Kerstmis,…In deze bundel staan 15 gedichten, telkens aangevuld met foto’s. Heel wat van deze foto’s zijn door mijn dochter gemaakt. Door de aankoop van een bundel tover jij een lach op het gezicht van een kind. Achter in de bundel kom je meer te weten over de vzw Tarag. Koop een bundel voor jezelf of geef hem iemand als geschenk. Prijs? 17,95 euro. De winst van de bundel (8 euro) gaat integraal naar de vzw Tarag.”

Bestel de gedichtenbundel nu via hilde.ceulemans@tarag.be of in de lokale kleinhandelaars.

Bedankt, Hema!

Van Hema ontvingen wij paaspakketten voor de gezinnen die wij begeleiden. Een mooi gebaar in deze ook voor onze gezinnen, moeilijke periode!

Dank u “Locks and bikes”

De motorclub “Locks and bikes” zorgde voor een mooie bijdrage voor onze vzw door hun ritjes op de jaarmarkt in Berlaar afgelopen zomer. Op hun nieuwjaarsreceptie mochten de de cheque van 750 EUR in ontvangst nemen. Ook vergeten we niet de mooie kerstcadeautjes waarvoor ze zorgden voor onze gezinnen die het moeilijk hebben!

Ontbijt aan huis – 16 februari

Op zondag 16 februari 2020 leveren de medewerkers en vrijwilligers van Tarag weer ontbijt aan huis. Er is weer de keuze tussen een luxe-ontbijt, standaardontbijt en kinderontbijt. Inschrijven kan hier! Nieuw is nu ook het ontbijt “EXTRA GEZOND”,  bestaande uit  zelfgemaakte granola 100 g, amandelyoghurt 300 ml, zelfgemaakte rodevruchtencoulis, banaan en bananenbrood.

Parochiequiz

Op 18 januari organiseert de Parochie Sint-Pieter Berlaar t.v.v. Tarag vzw een quiz (aanvang 20u)

Plaats: OC Ballaer, Markt 27 te Berlaar

Inschrijven via ritadeckers@hotmail.com

15 EUR per ploeg – max. 5 personen per ploeg

Vrijwilligers gezocht!

Tarag vzw zoekt nog altijd vrijwilligers voor diverse functies. Zowel voor thuisbegeleidingen, administratie, vervoer, informatica enz. Wenst u zich te engageren, contacteer zeker even Hilde Ceulemans via hilde.ceulemans@tarag.be en maak vrijblijvend kennis!